dilluns, 25 de novembre del 2013

PLATAFORMA DE MARES I PARES D'INFANTS AMB NECESSITATS EDUCATIVES ESPECIALS

Ens han fet arribar des de la FAPA aquesta carta per si teniu necessitat o estau interessats amb aquesta iniciativa
Benvolguts companys i benvolgudes companyes,
Ens alegra comunicar-vos l’existència d’una nova iniciativa ja que en moments tan difícils com els que vivim ens demostra que no hem de perdre l’esperança i que és qüestió de creure que el futur està en les nostres mans i fer feina.
Es tracta d’una Plataforma de mares i pares d’infants amb necessitats educatives especials (NEE, infants amb discapacitats) de les Illes Balears que ha nascut a algunes comunitats educatives de forma espontània. Aquestes famílies es varen adreçar directament a la Conselleria per expressar la preocupació per l’educació dels seus fills i filles davant l’estat actual de l’educació i la Conselleria els ha donat audiència per dia 21 de novembre.
Aquesta Plataforma aposta per la necessitat d’una escola pública de qualitat i inclusiva on es pugui garantir que els infants siguin atesos de forma adequada i suficient, al contrari del que es troben ara com a conseqüència de les retallades. És per això que estan recollint les dades de totes aquelles famílies que es vulguin posar en contacte amb ells per a donar-li trasllat a la conselleria mitjançant un dossier amb el màxim de cassos.
Podeu veure tots els seus arguments i les seves demandes al document adjunt que és la carta que varen adreçar a la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats.
Així doncs, atès el contingut de la iniciativa i després d’haver contactat personalment amb els responsables de la Plataforma, hem considerat una bona idea establir vincles de col·laboració i per això posam en el vostre coneixement l’existència de l’esmentada Plataforma per si és del vostre interès comunicar amb aquesta nova Plataforma per exposar els cassos que conegueu.
Alhora també els hem oferit, com a Federació, el nostre suport personal, material i institucional per tot allò que els sigui d’algun profit ja que es tracta de famílies amb les que compartim la preocupació per l’educació dels nostres infants i les conseqüències de les retallades.
Per a la comunicació de les famílies interessades ens han facilitat una plantilla-model, amb la finalitat de sistematitzar la recollida de dades, i un correu electrònic pel lliurament. També ens han facilitat un telèfon per a consultes i vos recomanam que si algú ha d’enviar les seves dades telefoni prèviament. (caticapo@yahoo.com – 696 664301)
Per acabar, des de la Junta vos volem animar a fer difusió d’aquesta iniciativa que, sens dubte, ens anima a tots a recuperar la motivació per la feina amb les famílies i representa una nova oportunitat de recuperar els recursos retallats per a tota la comunitat educativa.
Vicenç Rodrigo
FAPA MALLORCA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada