dimecres, 18 de setembre del 2013

ACTA REUNIÓ APIMA 16 DE SETEMBRE DE 2013



























 
 
 ACTA APIMA CEIP MONTAURA

CURS ESCOLAR 13/14

 ASSAMBLEA EXTRAORDINÀRIA APIMA CEIP MONTAURA

DATA: 16/9/2013 A LES 20H.


 ACTA CEIP MONTAURA

ORDRE DEL DIA:
  1. Constitució de la nova junta
  2. per fer-se soci
  3. servei de menjador
  4. servei escola matinera
  5. activitats extraescolars
  6. revisió dels impagats
  7. participació a les festes.
  8. comissions
  9. membres del consell escolar i funcions
  10. la vaga dels docents.
  11. altres. 



TEMES TRACTATS:
·         Constitució de la nova junta:
 Catalina Llabrés(Presidenta), Magdalena Grau(Tresorera), Marita Calafell(Secretària), Vocals: Joana Mª Alba, Queta Bruno, MªBel Llompart, Belinda Fonseca, Lola Romero, Elena Fuentes, Bel Siquier
·         Per fer-se soci:
Només es passarà  la sol·licitud a l’alumnat nou (veure full adjunt)/ La quota serà de 45 euros anual per família  , abonar per novembre.
·         Menjador:
Ca n’Arabí serà  enguany l’empresa que oferirà el servei. Monitora menjador: Cati Jaume, que anotarà qui ve al menjador a la prefabricada de 8’50 a 9’05, el preu és de 6’20 fixos(3 dies o més)/ 5’60 (germans) i 6’70 (esporàdics), es passarà pel banc els 5 primers dies del mes següent. Elaborarem una circular informativa i també una fitxa per inscriure’s. (veurefull). Com a novetat d’enguany els esporàdics hauran de comprar tiquets. Na Cati Jaume ara està de permís però es tornarà a incorporar dia 30/9/13. Ara hi ha una substituta.
·         Escola matinera:
Cati Jaume(monitora).Preu: 35 euros socis Apima , 40 euros no socis Apima. Esporàdics apima 4 euros , esporàdics no apima 6 euros.Horari de 7’30 a 9h.Es cobrarà mensualment per mesos vençuts.
·         Activitats extraescolars:
 S’oferirà : Iniciació a l’esport, teatre en anglés, patinatge, aerodance, (veure full d’inscripció i horari)
·         Revisió dels impagos:
No podran gaudir de cap servei si abans no s’han pagat.
·         Participació a les festes:
 Seguirem amb la mateixa línea duita fins ara de participació i ajuda amb tot el que faci falta
·         Comissions:
-Menjador: Cati Llabrés,i manquen dues persones més. Si hi ha algú voluntari que ho comuniqui a la direcció del centre o a la presidenta APIMA
·       Membres consell escolar:
Cati representant APIMA, Xavi i Joana Mª representants de pares. Per qualsevol comunicació, suggeriment ens podem dirigir als representants de pares i mares.
·       Vaga:
 L’APIMA junta directiva donam suport a la vaga  indefinida de docents, farem una circular informant del motius d’aquesta vaga i aconsellam dur els infants al centre amb algun distintiu verd i endiumenjar les façanes de verd.
Dia 16 de setembre es va decidir per votació de tots els assistents a l’assemblea extraordinària d’APIMA que el DIVENDRES 20 DE SETEMBRE ningú duria els fills/es al centre :ESCOLA BUIDA. En el cas que no ens poguem fer càrrec de cap manera dels nostres fills , evidentment podran assistir al centre. No sabem si servirà de qualque cosa però ara més que mai hem de donar suport als nostres mestres.

·       Altres:
-El TIL: S’explica la situació del curs passat i en quin moment ens trobam ara. A final de curs el Consell Escolar del centre va votar a favor del TIL que havia preparat el claustre de mestres . Quan es va entregar a Conselleria es va rebutjar i s’havien de fer unes esmenes. El Consell Escolar no les aprova. Per tant comença el curs amb un TIL provisional, sense saber ben bé com evolucionarà. Aquest TIL consisteix en: Plàstica en anglès, Càlcul mental en castellà,Música, Educació Física i Medi (alguns temes) en castellà.
- De totes formes el centre ha demanat un auxiliar de conversa en llengua anglesa que es creu que no arribarà fins a final d’octubre i el qual l’escola es compromet ha pagar per avançat ( després ja es pagarà a l’escola).
- Aquest any el curs escolar funciona sense llibres de text, però  està pensat un servei de préstec dels llibres de text d’anys anteriors per a  fer consultes puntuals dels pares o alumnes .No es poden quedar el llibre tot l’any.
- Cada infant tindrà una carpeta amb fundes amb tota la gramàtica fins que acabi  l’educació primària.
- S’informa que l’escola ha fet una comanda de material a la Llibreria Sa Canaleta per valor d’uns 1.900 €, ja que aquest any la compra de material ho feia l’escola i així els nins tenen tot el mateix material.
- El centre demana ajuda per muntar unes barres de cortina, prestatgeries i acurçar cortines. Qui pugui que es posi en contacte amb algun membre de la junta.
-Es va sol·licitar tornar a participar amb un projecte de Comenius, però no s’ha concedit.

Sense més assumptes a tractar es tanca la sessió


                                                   Mancor de la Vall 16 de setembre de 2013




















































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada